Има аз от една бензиностанция си купих за по 0.60лв броя. Ама свали си една и отивай с нея за мостра.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на километраж?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеА да питам и аз какви са крушките/диодите понеже и моите на оборотомера са дали фира.. и от къде мога да си взема по бензиностанциите има ли ...
1.2W 12Vsigpic
Comment
-
-
При мен пък стана егати прецаквацията. Вчера се хванах да сменям диодчето, пробвах да махна капака на километража както казаха колегите преди това но никоя отверка невлизаше в дупките и го махнах със сецане. Както и да е проблем нямаше освен, че ме боляха пръстите. Отворих го без да махам буксите но за всеки случай махнах клемата, взех едно от диодчетата(произволно) за мостра за да купя нови. След като купих смених изгорялото и си върнах мострата на местото и. Понеже сменях на светло и едва се виждаше светлините на километража останових, че диода дето го смених бачка. Върнах всичко по мястото и си се прибрах доволен. Днеска сутринта като тръгвах за университета видях, че диода дето го свалих за мостра несвети....явно или съм го наранил или не съм го сложил добре за да дава контакт....явно пак трябва да си играяAlfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Най-добре ги смени всичките, щото като тръгне едното да гори, започват и другите. Аз смених така едничко, и след няма една седмица още 3И не са диоди а ЛНЖ- лампи с нажежаема жица
Last edited by LeoVin4i; d.m.y г., 20:44.Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеА как се стига до крушките защото ас не можах да разбера,свалих го километража и до там.
дайте малко инфо.
а, и крушката за дългите е различна от другите (поне при мен), не знам защо е така...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеимат едни черни 'фасунги' - вадят се с четвърт оборот от таблото и крушката после се издърпва от 'фасунгата'
а, и крушката за дългите е различна от другите (поне при мен), не знам защо е така...пак предстои разглобяване.
Мерси колега!!!
Comment
Comment